חדשות ועדכונים
לאחר כ-7.5 שנים כיינן הראשי והמנהל המקצועי של יקבי ברקן, עידו לוינסון יסיים את תפקידו מתוך רצון להתמקד
בפיתוח הקריירה הבינלאומית שלו ויחלק את זמנו בין ישראל ואיטליה
חג השבועות תשפ"ד
אנו כבר אוחזים בסוף הספירה, זה הזמן לעשות ספירת מלאי, מה הספקנו לספור, ומה אפשר עדיין לשפר
Events Calendar
סדנא על אוכל ויין ים תיכוני ביקב טוליפ
Wednesday 15 August 2018, 06:30pm
אנשי היין צ'ינו לרנר וליטל רוט, ידברו על ההתאמה בין האוכל והיין הים תיכוני, על זיווגים מושלמים, מעניינים ומפתיעים. וינסו להגדיר מהו יין ים תיכוני ומהו מאפייניו.
הסדנא תלווה במנות טאפסים בסגנון ים תיכוני ישראל
הזמנות- 04-9830573
מחיר: 150 ש"ח לאדם