חדשות ועדכונים
'אלכסנדר לאגר fest' – בירה לאגר בסגנון Festbier גרמני קלאסי
חג השבועות תשפ"ד
אנו כבר אוחזים בסוף הספירה, זה הזמן לעשות ספירת מלאי, מה הספקנו לספור, ומה אפשר עדיין לשפר
Events Calendar
אירוע ה- Farm to table של עונת האירועים ביקב
יקב טוליפ מארח את השפית אביטל סבג (שפית של אוכל בריא טבעוני אורגני) , לארוחה עונתית קיצית. כל מנה מקבלת בחירה בחומרי גלם עונתיים מותאמים. לכל מנה הותאם במיוחד יין של יקבי טוליפ או מאיה שילווה בהסברים על ידי אנשי היין של היקב תוך, הרחה וטעימה.
איילה מבית הבד ריש לקיש תכבד אותנו בטעימות שמני זית שהותאמו גם הן לכל מנה.
אירוע שכולו farm to table, ומנוהל ע"י אומני אוכל שהאני מאמין שלהם הוא באיכות מקומית עונתית.
בין המנות: מרק גזר צונן, לחמי מחמצת עם אנטי פסטי ומגוון ממרחים, חציל מאודה עם קרם מיסו וטחינה, כדורי טופו אגוזים עם קרם כורכום, פסטה טרייה ברוטב זיתים ועגבניות ערבה ועוד
מחירים לארוחת שקיעה עלות ארוחה- 760 ש"ח לזוג (490 ש"ח ליחיד)
להזמנות 054-8103810,