כרם: "כרם תל פארס" , ענבי קברנה סוביניון מכרם יחידני ואיכותי
הכרם ניטע על אדמת הבזלת הפורייה והעשירה של רמת הגולן , בלב ליבו הפועם של איזור הרואי בו לחמה בחירוף נפש, חטיבת שריון 188, במלחמת יום הכיפורים.
היין התבגר בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי במרתף היקב במשך 20 חודשים .
תהליך ייצור: בציר ומיון ידני, מעיכה והפרדת שזירות, תסיסה במכלי נירוסטה, יישון 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי.
אופי היין: בעל צבע אדום עמוק, חלק ופירותי.
עשיר ומתובל עם נגיעות של דובדבנים ופטל שחור.
מרקם קטיפתי וסיומת ארוכה עם נוכחות מרשימה.
מצוין ליישון.
טמפרטורת הגשה: º - 22º18
אלכוהול: 15%
פקק: הברגה.
מחיר לצרכן: 120 ₪
על היקב:
בשנת 1998 לאחר שנים של יצור יין ביתי, הרחיב יואב לוי, בעל היקב את העשייה והיה ליקב בוטיק. את הסיוע והייעוץ ההתחלתי קיבל היקב מהקולגות שלימדו אותו את רזי המקצוע.
היקב שוכן בסמוך לחורשה ולמקור נביעת מים ומשקיף על הכנרת. סוד קסמו של המקום טמון באדמת הבזלת הפורייה והעשירה, בתנאי אקלים מיוחדים לאזור ובתהליכי ייצור טבעיים וקפדניים.
בשנת 2000 הוכשר שטח אדמה בקדמת המושב עליו הוקם מבנה היקב הנוכחי. היקב דוגל במשנה צנועה וממוקדת לייצור יין מזני ענבים אצילים בלבד – ומהם ייצור יין איכותי ביותר.
לאחר התסיסה נשמר היין ללא סינון בחביות להשבחת הטעם והארומה. כ-75,000 בקבוקים מייצר היקב בשנה, והשאיפה להגיע לייצור של 100,000 בקבוקים לשנה בעתיד הקרוב.
ב'בזלת הגולן' מאמינים בקשר העמוק עם רמת הגולן ואכן, לוגו היקב מורכב ממטבע עתיק, אשר נמצא בחפירות ארכיאולוגיות באתר גמלא שברמת הגולן. על המטבע מוטבע דיוקנו של האל היווני דיוניסוס - אל היין והפריון, אבי הצהלה, שמחת החיים והחגיגה האינסופית.
משנה זו היקב זוכה במדליות ופרסים שונים וגם להכרה רחבה של אוהבי יין.
משנת 2004 היקב כשר למהדרין לפסח ולכל השנה.