בתחרות היינות טרה וינו זכה יקב דומין סרור בכמה פרסים ומדליות
יקב הבוטיק הטוב ביותר, דאבל גולד ועוד 4 מדליות זהב
בתחרות היין היוקרתית טרה וינו, זכה יקב דומיין סרור בתארים המכובדים ביותר בהם ניתן לזכות מבין הקטגוריות השונות: יקב דומיין סרור זכה בתואר יקב הבוטיק הטוב ביותר, מדליית זהב כפול ועוד 4 מדליות זהב
קלוד סרור 2014, זכה במדליית זהב כפול,
סירה 2013, זכה במדלית זהב,
זהב אדום 2013, זכה במדלית זהב,
סירה 2014, זכה במדליית זהב.
קלוד סרור 2013, זכה במדליית זהב
בתחרות הבינלאומית טרה וינו2017, השתתפו מעל 600 יינות. מתוך 25 מדליות זהב כפול רק 10 הוענקו ליינות מיקבים ישראלים. צוות השופטים מונה 35 שופטים, טועמי יין, ייננים ואנשי תעשייה מהחשובים בעולם. התחרות משמשת חלון ראווה ומנוף שיווקי של יינות ישראליים לעולם והיא נחשבת לאחת מעשר תחרויות היין החשובות בעולם על פי הOIV
לדברי יובל מצליח מנכ"ל יקבי דומיין סרור: "אני נרגש מהזכייה וגאה בצעדים בדרך בה היקב הצעיר שלנו צועד. זכייה זו מצביעה על איכות היקב והתפתחותו".
קלוד סרור 2014:
ייצור והתיישנות: כל זן וכל חלקה תוססים בנפרד. הסירה נשאר על קליפותיו במשך 10-14 ימים, המרלו כשלושה שבועות וחלקות הקברנה שלשה עד ארבעה שבועות.
היינות תוססים בטמפ׳ של 25-28 מעלות. היין מתיישן בחביות באריק צרפתיות בנות שנה עד ארבע שנים למשך כ 14 חודשים.
רשמי טעימה : מורכב מקברנה עוצמתי הניתמך ע"י מרלו פריך וחד ומושלם ע"י
מעט סירה מתובל ועגול. יחדיו מרכיבים יין פירותי ומפולפל, בעל גוף מלא, עשיר ומורכב.
זנים: 66% קברנה סוביניון , 27% מרלו, 7% סירה
מחיר: 129 ₪
יקב דומיין סרור הינו יקב צעיר שכולו הגשמת חלום.
לקלוד סרור, מיכאל גולן, ז’אן דוד בנישו וז’אק נאטאף, ארבעה חברים, אנשי עסקים ויזמים, היה חלום, ליצור עסק שיש לו אחיזה במקום, בקרקע ובתרבות הישראלית, אך שיהיה גם בעל מימד רוחני ואישי. הם רצו להקים עסק שיבטא את האהבות והאידיאלים האישיים שלהם ויאחד אותם עם המציאות.
הפגישה שלהם עם יובל מצליח, חקלאי ממושב אבני אית"ן ברמת הגולן, שהציג בפניהם את השילוב של אדמה וחקלאות מניבה, סחף את הארבעה לעולם היין ושמן הזית, לתשוקה ולרומנטיקה שביצירה החקלאית ולביטוי העצמי שהיא מציעה. מרגע זה, הדרך לייסוד את היקב דומיין סרורכבר הייתה סלולה.
דומיין סרור הוא יקב שמביא את הבשורה של חקלאות מקומית המניבה מוצרים איכותיים וייחודיים.
היינן איתי להט, שנחשב לאחד הייניים המובילים בארץ יוצר יינות אלגנטיים, ומורכבים בעלי under tones, המשתחררים באיטיות ומבאים לידי ביטוי את הפסיפס של סיפור היקב: חקלאות ישראלית, הייחודיות של רמת הגולן, חברות אמיצה והאהבה לאדמה ולארץ.
20 הדונם של כרמי היקב (כרם מצליח) ניטעו בקיץ 2010, בגובה 400 מ' על אדמת הבזלת מזרחית ליישוב אבני איתן. בכרמים גדלים ענבי קברנה סובניון, מרלו וסירה.
ענבי השאנין בלאן, ויוניה, וגרנאש מגיעים מכרמי חוות קנאטיר הנטועים בגובה של כ-450 מטרים מעל פני הים, בשטח מישורי התחום על ידי נחל אל על מדרום, נחל סמך מצפון, ומורדות הגולן התלולים ממערב.