יקב רמת חברון ממליץ לחג הפסח תשפ"ב
הבציר החדש של יקב רמת חברון ספיישל רזרב 2016
בלנד של מ-65% ענבי קברנה סוביניון, 25% מרלו, 10% שירז הגדלים בגובה של 950 מ' בלב הרי יהודה.
הענבים נבצרו באופן ידני ועברו תהליך תסיסה ארוך בתנאים קרירים במכלי תסיסה ייחודיים המאפשרים להגיע למיצוי מקסימלי של הפוליפנולים.
היין יושן במשך 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, 65% מהן חביות חדשות.
לאחר ביקבוק היין יושן במשך 24 חודשים לפני שיווקו.
היין מאוזן, עשיר וחלק עם ניחוחות דשנים של דובדבן, שוקולד, פלפל שחור וסיומת נאה של תבלינים ארומטיים.