2018/08/20     ט' אלול התשע"ח

יין וקולינריה ביקב טוליפ

ממשיכים את המסורת של חגיגות הקיץ של יקב טוליפ עם אירועים המשלבים אוכל טוב ויין משובח, שעושים קרנבל של טעמים ושמחה

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

יום חמישי 2.8- ארוחת שקיעה ביקב

אירוע ה- Farm to table  של עונת האירועים ביקב:

יקב טוליפ מארח את השפית אביטל סבג (שפית של אוכל בריא טבעוני אורגני) , לארוחה עונתית קיצית. כל מנה מקבלת בחירה בחומרי גלם עונתיים מותאמים. לכל מנה הותאם במיוחד יין של יקבי טוליפ או מאיה שילווה בהסברים על ידי אנשי היין של היקב תוך, הרחה וטעימה. 

איילה מבית הבד ריש לקיש תכבד אותנו בטעימות שמני זית שהותאמו גם הן לכל מנה. 

אירוע שכולו farm to table, ומנוהל ע"י אומני אוכל שהאני מאמין שלהם הוא באיכות מקומית עונתית. 

בין המנות: מרק גזר צונן, לחמי מחמצת עם אנטי פסטי ומגוון ממרחים, חציל מאודה עם קרם מיסו וטחינה, כדורי טופו אגוזים עם קרם כורכום, פסטה טרייה ברוטב זיתים ועגבניות ערבה ועוד

 מחירים לארוחת שקיעה  עלות ארוחה- 760 ש"ח לזוג (490 ש"ח ליחיד)

יום חמישי 2.8  בשעה 18.30

להזמנות  054-8103810,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

יום רביעי 15.8- סדנא על אוכל ויין ים תיכוני

אנשי היין צ'ינו לרנר וליטל רוט, ידברו על ההתאמה בין האוכל והיין הים תיכוני, על זיווגים מושלמים, מעניינים ומפתיעים. וינסו להגדיר מהו יין ים תיכוני ומהו מאפייניו.

הסדנא תלווה במנות טאפסים בסגנון ים תיכוני ישראל

הזמנות- 04-9830573 

מחיר: 150 ש"ח לאדם

לעמוד היקב